6x whiskygadgets

6x whiskygadgets

6x whisky gadgets

Ben je gek op whisky? Met deze producten haal jij je liefhebbers-hart op! Oké, soms met een knipoog 😉

WHISKY WATERPIPET

Waterpipet

Whisky en water: de één kan niet zonder, de ander niet met. Maar dit waterpipet wil je echt in huis hebben. Het kan namelijk interessant zijn om een paar druppels water toe te voegen aan je whisky. Zorg wel dat je de whisky eerst zonder water hebt geproefd, zodat je het verschil beter opmerkt.

Gebruik het liefst zuiver mineraalwater en niet het water uit de kraan. Kraanwater kan bijvoorbeeld chloor bevatten wat je whisky niet ten goede komt.
De druppels water creëert verbindingen in je whisky, waardoor andere smaken en geuren ontstaan. Het drankje ‘opent’ zich als het ware.

Een bijzonder effect; probeer het eens!

COCKTAILSET

Cocktailset


Een verfrissende cocktail (met whisky natuurlijk) is heerlijk om te drinken. Zeker in de zomer! Als je de juiste materialen hebt, is het in een handomdraai gemaakt.

Geniet!

HONINGDIPPER

Honingdipper gemaakt van whisky vat


Pronk je het liefst de hele dag met je whisky-passie? Deze honingdipper is gemaakt van het hout van een whiskyvat. Zorg wel dat je in de Verenigde Staten bent om het te kopen, maar dan heb je wel een uniek product!

Zo geef je je kop thee toch nog een whisky-touch.

MAATSCHENKER

Maatschenker


Whisky drinken is een totaalbeleving. Je kijkt, ruikt, nipt, proeft de drank en neemt de tijd tot het volgende slokje.

Met deze maatschenker heb je een standaard hoeveelheid in je glas. Dan is die fles ook niet zo snel leeg en kun je langer van de dram genieten!

WHISKYSTENEN

Whiskystenen

Geen zin in een cocktail of water in je whisky, maar wil je wel een gekoeld drankje? Maak dan gebruik van koelstenen. Deze stenen bewaar je in de vriezer. Omdat ze niet van ijs zijn gemaakt, geven ze geen water af aan je whisky.

Je kunt de fles whisky natuurlijk ook een tijdje in de koelkast zetten, maar deze stenen geven je drankje toch net dat beetje extra.

WIEROOK MET TURF-GEUR

Wierook met turf-geur


Gek op turf? Haal je hart op met deze geurstaafjes! Met deze wierook-kegels haal je de geur van turfvuur in huis. Neem jezelf naar het Schotse Islay en geniet! Nu te bestellen in onze webshop!

Maaike Smit Red Warrior

maaike Smit